LIKERI

LIKER LIMUN

proizveden je od ekološki čistog domaćeg limuna bez kemijskih dodataka i bojila. Snažnog osvježavajućeg aromatičnog okusa bogat je izvor vitamina C, zdravlja i ljepote. Bistru žutu boju i puninu okusa crpi iz eteričnih ulja kore. Pospješuje probavu.

 

 

LIKER NARANČA

proizveden je od ekološki čiste domaće naranče bez kemijskih dodataka i bojila.Preplavljuje nepce snažnom aromom i blago gorkim okusom koji ne zadržava gorčinu. Ostaje neodoljiv osjećaj svježine.

 


LIKER NEŠPULA

proizveden je od nešpula iz ekouzgoja bez kemijskih dodataka i bojila. Okus ploda je mješavina sočne breskve, agruma i blagog manga, a koštice nešpule daju likeru posebnu aromu koja podsjeća na gorku mendulu. Izvrsno utažuje žeđ, posebno u vrućnim ljetnim danima.

 

 

LIKER MIRTA

je liker ljubavi. Ovaj profinjen slatki liker dobiven  je od zrelih ručno ubranih bobica mirte. Veoma je aromatičnog okusa.

 

 

LIKER ORAH

je blago gorkog  okusa spravljenog od ploda zelenih oraha. U vijeme naših starih svaka ga je dobra domaćica uvijek imala pri ruci za poslužiti bićerin dobrog domaćeg likra od oraha. Jako je dobar za ublažavanje grčeva u želucu.

 

 

LIKER ROGAČ

dobiven je od zrelih plodova rogača. Poslužuje se blago rashlađeno za piće ili kao dodatak raznim slasticama i kremama za torte.

 

LIKER KOROMAČ

je blago žućkasto-zelenkaste boje. Koristi se kao aperitiv, za smirivanje grčeva u želucu, pospješenje probave te nadutosti i grčeva.

 

 

LIKER OD VIŠNJE

je prirodni voćni liker od naše domaće višnje maraske. Bogatog je okusa i jake arome.Slatkast i gust, pravi je ženski liker.

 

 

LIKER MASLINA

izrađuje se od plodova zrelih crnih maslina. Neobičnog je okusa, za radoznala nepca.


Kontaktirajte nas

Javite nam se

  • Naručite naše proizvode
  • Postavite nam pitanja o našim proizvodima
  • Pitajte nas o Ekološkom certifikatu - iskustva
  • ili nam pošaljite Vaše dojmove nakon uživanja u našim Gulozarijama :)
Podaci prikupljeni ovim obrascem neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim za slanje odgovora na Vaš upit!

* Obavezno ispuniti