DŽEMOVI

DŽEM VIŠNJA

sadrži visok udio višanja iz ekouzgoja koje njeguju  čitav organizam i daju osjećaj sitosti. Zanosne tamnocrvene boje i slatko-kiselog okusa  skrivenog u gustoj teksturi džem od višnje je jedan od cjenjenijih zbog izrazito ljekovitih svojstava i kompliciranosti pripreme.

 

DŽEM VIŠULA

proizveden je od višula iz ekološkog uzgoja.Višula je vrlo rijetka sorta višanja pa su količine  džema vrlo skromne, svega 3 do 5 kg godišnje, ovisno o urodu.Višula je veličine manje trešnje, a aromom je slična višnji maraski. Zbog posebnosti arome može se izvrsno kombinirati  u kulinarstvu.

 

 

DŽEM TREŠNJA

proizveden je s visokim udjelom trešnje iz eko uzgoja. Nježnocrven, guste teksture i osvježavajućeg okusa idealan je namaz na peciva i palačinke te kao dodatak slasticama.

 

 

DŽEM GROŽĐE

radi se tradicijski od plodova crnog grožđa sorte mali plavac. Trpkog je okusa kojemu ne može odoljeti nijedno nepce. Jača imunitet, pospješuje probavu i regulira rad crijeva.


Kontaktirajte nas

Javite nam se

  • Naručite naše proizvode
  • Postavite nam pitanja o našim proizvodima
  • Pitajte nas o Ekološkom certifikatu - iskustva
  • ili nam pošaljite Vaše dojmove nakon uživanja u našim Gulozarijama :)
Podaci prikupljeni ovim obrascem neće biti javno objavljeni niti će se koristiti za bilo što drugo osim za slanje odgovora na Vaš upit!

* Obavezno ispuniti